OM MIG

Rebecca Ruth


Första gången jag höll i penseln hade jag även tänt upp mitt hem med ljus och ur högtalarna ekade lugn instrumental musik, för att skapa en sinnesstäming som förhoppningsvis skulle ge mig motivation och meditativt tänkande.

Under dessa timmar, (för det mesta) var tillfredsställande, men det var också som att ta sig ut i något helt nytt, känslan av att känna sig lite smått vilse, vissa stunder stannade jag upp och tänkte "vad håller jag ens på med?" "jag tycker ju inte ens om att måla, eller?" Det var som en skräckblandad förtjusning, samtidigt som att jag hade väldigt svårt att sluta...

Förvirringen över att jag valde att börja måla den dagen har mynnat ut i en passion, som jag aldrig någonsin känt i något annat. Jag har funnit min gåva, mitt kall, min spirituella, meditativa plats, som jag älskar och är otroligt nyfiken på.

Detta är början på min konstnärliga resa, och jag ser så mycket framemot den, tillsammans med dig och våra medmänniskor,så ser jag ser framemot alla timmar att skapa, av världen, känslor, existentiella upplevelser och natur. Allt vi har runtom oss blir min inspiration till min målning.


Tack för att du är här och tar del av min konst.


KRAM Rebecca 

Hej!


Mitt namn är Rebecca Ruth, 29 år, bor på landet utanför Hedemora, där jag tar den mesta inspirationen ifrån, på skogspromenaderna eller nere vid Dalälven tillsammans med mina upplevelser av känslor, med mina medmänniskor och min inre hälsa.

Jag har målat sen i början på 2020, det var då jag fann en inre gåva i mig själv att berika livet på.
Det har blivit mitt verktyg som jag använder för att samla mig, hitta den rätta vägen, finna inre svar och framförallt söka mig till det som för mig är det bästa, nu.

Varje tavla är unik på sitt sätt, ibland kommer det även en poesi text eller en djupare förklaring till det jag upplever av skapelsen.
Då jag kallar min konst för existentiell bildpoesi.

Jag önskar att betraktaren ska få en större känsla av bara en bild att titta på.
Jag brinner för personlig utveckling då jag även har en behandlingspedagogs utbildning i ryggsäcken och valt att arbetat med människor mer eller mindre i mitt liv, så har mycket av min upplevelse då men även av min egen resa förstärkt viljan att uttrycka och belysa psykisk hälsa, medveten närvaro och självkärlek.

Jag är tacksam för att just du vill vara en del av denna resa med mig, för utan människor och dess upplevelser och känslor hade jag inte haft en sån stor inspiration till målningen.